Breathe Tech

Privatlivspolitik

1. Introduktion

Breathe Tech Ltd, et selskab registreret i England og Wales under registreringsnummer 10996278, er handelsfirmaet bag BREATHE-mærket. Vi er stærkt forpligtet til at beskytte dit privatliv, mens vi interagerer med vores indhold, produkter og tjenester.

Formålet med denne fortrolighedspolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data, hvordan vi beskytter dem, og hvordan vi hjælper dig med at udøve dine rettigheder.

Denne politik gælder, hvor vi fungerer som en datacontroller med hensyn til de personlige data fra vores webstedbesøgere og servicebrugere; med andre ord, hvor vi bestemmer formålet og midlerne til behandlingen af ​​disse personoplysninger.

I denne politik henviser "vi", "os" og "vores" til Breathe Tech Ltd.

Vores mål er at give dig en tilfredsstillende online oplevelse, mens du tillader dig at købe produkter online, vel vidende at dine oplysninger er sikre og ikke videregives til nogen tredjepart.

Breathe Tech Ltd. ejer følgende websteder, der gælder for denne privatlivspolitik:

https://www.breathe-tech.com/

https://help.breathe-tech.com/

2. Hvordan bruger vi dine personlige data

Når du køber noget fra vores butik, indsamler vi de personlige oplysninger, du giver os, som dit navn, adresse og e-mail-adresse.

Når du gennemse vores butik, vi også automatisk modtage din computers Internet Protocol (IP) adresse for at give os oplysninger, som hjælper os med at lære om din browser og operativsystem.

E-mail marketing (hvis relevant): Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

3. Samtykke

Når du giver os personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræft dit kreditkort, bestil en ordre, arrangere levering eller returnere et køb, mener vi at du samtykker i at indsamle den og kun bruge den af ​​den specifikke årsag.

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger til en sekundær årsag, ligesom markedsføring, vil vi enten bede dig direkte til din udtrykt samtykke eller give dig en mulighed for at sige nej.

Hvis du efter din tilmelding skifter mening, kan du trække dit samtykke tilbage til os til at kontakte dig, for den fortsatte indsamling, brug eller videregivelse af dine oplysninger til enhver tid ved at kontakte os på support@breathe-tech.com eller mailer os til:

Breathe Tech Ltd.
Kemp House
160 Byvej
London
EC1V 2NX
Det Forenede Kongerige
Hver e-mail, vi sender, har mulighed for at afmelde dig fra fremtidige markedsføringskampagner.

4. Samtykke

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet ved lov til at gøre det, eller hvis du overtræder vores servicevilkår.

5. Shopify

Vores butik er vært på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikation. De gemmer dine data på en sikker server bag en firewall.

BETALING:

Hvis du vælger en direkte betaling gateway for at afslutte dit køb, gemmer Shopify dine kreditkortdata. Den er krypteret via Betalings Kort Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at afslutte din købstransaktion. Derefter er dine købstransaktionsoplysninger slettet.

Alle direkte betaling gateways overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats for mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dets udbydere.

For mere indsigt kan du også læse Shopifys servicevilkår eller erklæring om personlige oplysninger.

Vi gemmer eller har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Breathe Tech Ltds websteder drives af Shopify der er certificeret niveau 1 PCI DSS-kompatibel. Mere information kan findes her.

6. Tredjeparts tjenester

Generelt vil de tredjepartsleverandører, som vi bruger, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at de kan udføre de tjenester, de leverer til os.

Visse tredjepartsleverandører, som f.eks. Betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har dog deres egne privatlivspolitikker med hensyn til de oplysninger, vi skal levere til dem for dine transaktionsrelaterede transaktioner.

For disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Husk især, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der er placeret i en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer en tredjeparts tjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovgivningen i den jurisdiktion (er), hvor den pågældende tjenesteyder eller dens faciliteter er placeret.

Som et eksempel, hvis du er placeret i Canada og din transaktion behandles af en betalings-gateway beliggende i USA, så vil din personlige oplysninger, der bruges til at fuldføre denne transaktion kan være genstand for offentliggørelse i henhold til amerikansk lovgivning, herunder Patriot Act.

Når du forlader vores butik hjemmeside eller omdirigeres til en tredjepart hjemmeside eller program, er du ikke længere underlagt denne fortrolighedspolitik eller vores website servicevilkår.

LINKS:

Når du klikker på links på vores butik, kan de henvise dig væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for praksis i andre sites privatlivets fred og opfordrer dig til at læse deres private oplysninger.

Vi ønsker at være så åbne og gennemsigtige med vores brugere som muligt, så nedenfor er en liste over tredjepartsplatforme, vi bruger med en kort forklaring af, hvorfor vi bruger dem og deres tilknyttede privatlivspolitik:

Shopify - Dette er værtsplatformen, som vi bruger til vores websteder, hvilket betyder, at det er den primære kilde til foretagne transaktioner. Shopify er en certificeret platform 1 PCI DSS-kompatibel platform. Shopifys privatlivspolitik

Google Analytics - Vi bruger Google Analytics til bedre at forstå publikums opførsel på vores websteder og for at hjælpe os med at forbedre brugeroplevelsen. Googles privatlivspolitik

Google Adwords - Vi bruger Google Adwords og andre lignende Google-tjenester til reklameformål, der inkluderer remarketing gennem brug af cookies (se afsnit 7 i denne politik for mere information om, hvordan vi bruger cookies). Besøg Googles privatlivspolitik for en fuld forståelse af de data, som Google har delt til annoncører.

Facebook - Vi bruger Facebook til reklameformål, der inkluderer remarketing gennem brug af cookies (se Afsnit 7 for mere information om, hvordan vi bruger cookies). Facebook Privacy Policy

Sumo Me - Pop-up Sumo Me til Breathe Tech Ltd. websteder giver dig mulighed for at modtage en rabatkode til vores online butik i bytte for at abonnere på vores e-mail-liste. Hvis du ønsker at fravælge modtagelse af markedsføringsmateriale, kan du blot opdatere dine indstillinger ved at bruge afmeldingslinket i enhver e-mail sendt eller e-maile til support@breathe-tech.com Sumo privatlivspolitik

Fed skrift - En Shopify-app, der bruges til at tilbyde de mest relevante produkter til dig under din online shoppingoplevelse på vores websted. Bold Commerce Privatlivspolitik

Stribe - Betalingsgatewayen, som vi bruger til at behandle kreditkortbetalinger, når vi tjekker ud. Stripe er revideret af en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er certificeret som en PCI-niveau 1-tjenesteudbyder. Stripe-politik til beskyttelse af personlige oplysninger

PayPal - Bruges til at behandle PayPal-transaktioner, når du tjekker ud. PayPal har opnået PCI DSS-overensstemmelsescertificering. PayPal Privacy Policy

Klarna - I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, vi tilbyder dig følgende betalingsmuligheder. Betaling skal ske til Klarna:

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmuligheder, overfører vi til Klarna visse aspekter af dine personlige oplysninger, såsom kontakt- og ordreoplysninger, for at Klarna kan vurdere, om du kvalificerer sig til deres betalingsmuligheder og skræddersy betalingsmulighederne for dig. Generel information om Klarna kan du finde Svar: Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på Tilføj et nyt billede. Følg vejledningen til at uploade, tage eller vælge et nyt billede. . Dine personlige data håndteres i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas fortrolighedserklæring.

Yderligere information og Klarnas brugerbetingelser kan du finde Svar: Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på Tilføj et nyt billede. Følg vejledningen til at uploade, tage eller vælge et nyt billede. .

7. Sikkerhed

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre dine personlige oplysninger og for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine personlige data.

Vi gemmer alle dine personlige data på sikre servere, pc'er og mobile enheder og i sikre manuelle registreringssystemer.

Du anerkender, at overførsel af ukrypterede (eller utilstrækkeligt krypterede) data via internettet i sig selv er usikker, og vi kan ikke garantere sikkerheden for data sendt over internettet.

Du bør sikre, at dit kodeord ikke er udsat for at blive gættet, uanset om det er af en person eller et computerprogram. Du er ansvarlig for at opbevare den adgangskode, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside fortroligt, og vi vil ikke bede dig om dit kodeord (undtagen når du logger ind på vores hjemmeside).

8. småkager

En cookie er en fil, der indeholder en identifikator (en række bogstaver og tal), der sendes af en webserver til en webbrowser og gemmes af browseren. Identifikatoren sendes derefter tilbage til serveren hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.

Vi bruger cookies til at give vores publikum den bedst mulige oplevelse. Nedenfor er en liste over cookies, som vi bruger via Shopify. Du kan fjerne din cookiehistorik når som helst ved at besøge browserens indstillinger.

_session_id, unikke token, sessional, Tillader Shopify at gemme oplysninger om din session (henvisning, landingsside osv.).

_shopify_visit, ingen data holdes, Persistent for 30 minutter fra det sidste besøg, Bruges af vores webstedsudbyderens interne statistikspor for at registrere antallet af besøg

_shopify_uniq, ingen data holdes, udløber midnat (i forhold til den besøgende) den næste dag, tæller antallet af besøg i en butik af en enkelt kunde.

Vogn, unikke token, vedholdende for 2 uger, Gemmer oplysninger om indholdet i din indkøbsvogn.

_secure_session_id, unikke token, sessional

Vi bruger også cookies til at give os indsigt i webstedstrafik gennem Google Analytics og bestemme den samlede ydelse og effektivitet af marketingkampagner fra platforme som Facebook og Google Adwords. Dette bruges som kvantitative data for at skabe en bedre brugeroplevelse, og på intet tidspunkt henter vi dine personlige data fra sådanne platforme.

9. Dine rettigheder

Du har ret til bekræftelse af, om vi behandler dine personlige data eller, hvor vi gør, adgang til de personlige data sammen med visse yderligere oplysninger. Disse yderligere oplysninger inkluderer oplysninger om formålet med behandlingen, kategorierne af de pågældende personoplysninger og modtagerne af de personlige data. Forudsat at andres rettigheder og friheder ikke påvirkes, leverer vi dig en kopi af dine personlige data. Den første kopi leveres gratis, men yderligere kopier kan være underlagt et rimeligt gebyr.

Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig rettet og, under hensyntagen til formålet med behandlingen, at have ufuldstændige personoplysninger om dig, der er gennemført.

I nogle tilfælde har du ret til sletning af dine personlige data uden unødig forsinkelse. Disse omstændigheder inkluderer: personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til de formål, som de blev indsamlet eller behandlet på anden måde; du trækker tilbage samtykke til samtykkebaseret behandling; du gør indsigelse mod behandlingen i henhold til visse regler i gældende databeskyttelseslovgivning; behandlingen er til direkte markedsføring; og personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt. Der er dog undtagelser fra retten til sletning. De generelle undtagelser inkluderer, hvor behandling er nødvendig: til overholdelse af en juridisk forpligtelse eller til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Under visse omstændigheder har du ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data. Disse omstændigheder er: Du bestrider rigtigheden af ​​personoplysningerne. behandling er ulovlig, men du modsætter dig sletning Vi har ikke længere brug for personoplysningerne med henblik på vores behandling, men du har brug for personlige data til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. og du har protesteret mod behandling, indtil du har bekræftet denne indsigelse. Når behandlingen er begrænset på dette grundlag, kan vi fortsætte med at gemme dine personlige data. Vi vil dog kun ellers behandle det: med dit samtykke til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav til beskyttelse af en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller af hensyn til vigtig offentlig interesse.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data af grunde, der vedrører din særlige situation, men kun i det omfang det retsgrundlag for behandlingen er, at behandlingen er nødvendig for: udførelse af en opgave udført i offentlig interesse eller i udøvelse af enhver offentlig myndighed, der er hos os eller formålene med de legitime interesser, som vi eller tredjemand forfølger. Hvis du gør en sådan indsigelse, ophører vi med at behandle de personlige oplysninger, medmindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunde til behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen er til etablering, motion eller forsvar af juridiske krav.

Du har ret til at protestere mod vores behandling af dine personlige data til direkte markedsføring (herunder profilering til direkte markedsføring). Hvis du gør en sådan indsigelse, ophører vi med at behandle dine personlige data til dette formål.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data for videnskabelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål af grunde, der vedrører din særlige situation, medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave udført af hensyn til almen interesse.

I det omfang det retsgrundlag for vores behandling af dine personoplysninger er:

og sådan behandling foregår automatisk, har du ret til at modtage dine personlige data fra os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Denne ret gælder dog ikke, hvor det vil påvirke andres rettigheder og friheder negativt.

Hvis du overvejer, at vores behandling af dine personlige oplysninger krænker lovgivningen om databeskyttelse, har du en lovlig ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, der er ansvarlig for databeskyttelse. Hvis du er bosiddende i EU, kan du gøre det i EU's medlemsland, hvor du har din sædvanlige bopæl, dit arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

I det omfang retsgrundlaget for vores behandling af dine personlige oplysninger er samtykke, har du ret til at tilbagekalde samtykket til enhver tid. Tilbagekaldelse vil ikke påvirke lovligheden af ​​behandlingen før tilbagekaldelsen.

Du kan udøve nogen af ​​dine rettigheder i relation til dine personlige data ved at give os skriftlig besked ud over de andre metoder, der er specificeret i dette afsnit 8.

10. Ændringer af denne politik

Vi opdaterer muligvis denne politik fra tid til anden ved at offentliggøre en ny version på vores websted. Du skal tjekke denne side lejlighedsvist for at sikre, at du er tilfreds med ændringer i denne politik. Vi kan muligvis underrette dig om ændringer af denne politik via e-mail.

Ændringer og afklaringer træder i kraft straks efter offentliggørelsen på webstedet. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, vil vi her underrette dig om, at den er blevet opdateret, så du er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger den, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og / eller afslører det.

Hvis vores butik er erhvervet eller fusioneret med et andet selskab, kan dine oplysninger blive overført til de nye ejere, så vi kan fortsætte med at sælge produkter til dig.

SPØRGSMÅL OG KONTAKT INFORMATION

Hvis du gerne vil: få adgang til, rette, ændre eller slette alle personlige oplysninger, vi har om dig, registrere en klage eller blot ønsker mere information, skal du kontakte vores Privacy Compliance Officer på support@breathe-tech.com eller pr. Mail på:

Breathe Tech Ltd.
Kemp House
160 Byvej
London
EC1V 2NX
Det Forenede Kongerige
Opdateret 23 / 01 / 2020